2019 рік:
2020 рік:
2021 рік:
2022 рік:

27.09.2019

 

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек обласну бібліотеку для дітей "Юний читач" Запорізької обласної ради відвідав перший заступник Голови Запорізької обласної ради Єгор Семенков. У ході відвідин Єгор Олександрович ознайомився з роботою бібліотеки, станом її приміщення, а також привітав колектив з професійним святом та запевнив у своїй підтримці у вирішенні нагальних потреб закладу.

 

11b.jpg

11.jpg

27.09.2019

 

"Споживач – король ринку" – так називався правовий тренінг, організований для читачів-старшокласників обласною бібліотекою для дітей "Юний читач" Запорізької обласної ради за участю головного спеціаліста Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Людмили Житняк. Головний меседж Людмили Анатоліївни: "Найбільш захищений споживач – це добре обізнаний споживач". Тож на тренінгу підлітки, поділившись на експертні групи, вчились досліджувати якість товарів за їхніми етикетками. На завершення заняття учасники тренінгу намалювали власні, "ідеальні", етикетки шоколаду, морозива, соку, печива, які б відповідали усім стандартам безпечного споживання.

 

11b.jpg

11.jpg

 

11b.jpg

11.jpg

 

11b.jpg

11.jpg

 

11b.jpg

11.jpg

 

12.09.2019

 

В обласній бібліотеці для дітей "Юний читач" Запорізької обласної ради після літньої перерви відновив свою роботу клуб маленьких любителів англійської мови "Балакучі курчата". Група набрана, і майбутні вундеркінди готові здобувати нові знання разом з емоційною та щирою наставницею – Оленою Волошко. Не менше за дітей радіють навчанню і матусі з татусями!

 

11b.jpg

11.jpg

 

11b.jpg

11.jpg

 

11b.jpg

12.09.2019

 

Проект обласної бібліотеки для дітей "Юний читач" Запорізької обласної ради "Європейський експрес" продовжує знайомити своїх читачів з країнами Європи. Цього разу п’ятикласники гімназії № 50 "відвідали" непізнану ще ними країну – Нідерланди. Знакові символи країни: тюльпани, сири, вітряки; незвичайна архітектура столиці – міста Амстердам; квітучий "сад Європи" – Кекенхоф; знамениті картини художників-голландців – все це надзвичайно захопило юних мандрівників. А ось весела гра "Вірю – не вірю" примусила дітвору добре помізкувати над тим, чи правда все те, що розповідає про цю країну бібліотекар. Не обійшлось і без маленьких подаруночків: для кожного – листівки з цікавинками про Нідерланди, і для всіх – цибулинки тюльпанів, щоб радували око на пришкільній клумбі.

 

11b.jpg

11.jpg

 

11b.jpg

11.jpg

 

11b.jpg

11.jpg

 

11b.jpg

11.jpg